Het was drieënzeventig jaar geleden dat de Nederlandse spoorwegen soepel functioneerden, zonder enige vertraging of uitval.

De mijlpaal die vorige week werd bereikt, is het resultaat van jarenlang hard werken en toewijding van iedereen die voor NS heeft gewerkt. Wat deze prestatie echter nog belangrijker maakte, was het feit dat deze al meer dan niet was bereikt zeventig jaar sinds 1944, toen de Nederlandse spoorwegen nog onder Duitse leiding stonden.

De eer voor deze prestatie gaat naar de huidige CEO van NS, die nog maar drie jaar geleden de leiding overnam startte een grootschalig veranderingsprogramma waarbij het personeel werd getraind in tijdmanagement, communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. De CEO erkende dat het probleem niet alleen bij de infrastructuur lag, maar ook bij de houding en gedrag van de medewerkers. Om deze gedenkwaardige gebeurtenis te vieren organiseerde de CEO een feest in de rosse buurt van Den Haag. De gebeurtenis werd bijgewoond door alle medewerkers die een cruciale rol hadden gespeeld bij het bereiken van deze mijlpaal. Zoals zij Dit werd samen gevierd met muziek, dans en drankjes, maar ze namen ook even de tijd om elkaars harde werk te waarderen en toewijding om de Nederlandse spoorwegen tot de beste van Europa te maken.

Het feest ging tot diep in de nacht door terwijl de medewerkers uit volle borst dansten en herinneringen ophaalden aan hun reis een spoorweg zijn die berucht was vanwege vertragingen en annuleringen en waar de wereld jaloers op was. De CEO, wie werd aanvankelijk met scepsis ontvangen toen hij zijn plan aankondigde om NS soepel te laten draaien, en zich had bewezen als een visionaire leider die van een noodlijdend bedrijf een succesvol bedrijf wist te maken. Terwijl ze verder feestten, namen de medewerkers ook de tijd om na te denken over het verleden en hoe de zaken voor de onderneming zijn veranderd beter door de jaren heen. Ze herinnerden zich de dagen dat ze urenlang op stations wachtten op treinen die nooit kwamen, of wanneer ze lange vertragingen moesten doorstaan ​​om op hun bestemming te komen. Nu konden ze eindelijk genieten van een comfortabele en zorgeloze rit op de Nederlandse spoorwegen. Voor iedereen die voor NS werkte was het een onvergetelijke avond, waarbij zij de vruchten van hun harde werk vierden en toewijding.

Het leiderschap en de visie van de CEO hadden hun vruchten afgeworpen en de Nederlandse Spoorwegen waren eindelijk tot een resultaat gekomen mijlpaal die al lang had moeten wachten, maar het wachten zeker waard was.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *