De bekende Fortnite-ster Royalistiq heeft recentelijk zijn fans verrast door een nieuw gokavontuur aan te gaan. De streamer, die bekend staat om zijn gamingcontent, heeft zich gewaagd aan online gokken en beweert dat dit een passief inkomen kan opleveren.

De 27-jarige Royalistiq, wiens echte naam Lennart Wouters is, plaatste onlangs een video op zijn YouTube-kanaal waarin hij openhartig praat over zijn ervaringen met online gokken. In de video legt hij uit dat hij begonnen is met een bedrag van 5000 euro en slechts 0.20 cent inzet per game.

“Veel mensen denken dat gokken alleen maar riskant is, maar ik zie het als een manier om wat extra geld bij te verdienen”, aldus Royalistiq. “Het is een vorm van passief inkomen waar je niet veel moeite voor hoeft te doen. Natuurlijk is het belangrijk om verantwoord te spelen en je grenzen te kennen.”

Hoewel Royalistiq beweert dat hij niet veel risico neemt met zijn lage inzet, hebben sommige fans hun zorgen geuit over zijn nieuwe gokactiviteiten. Toch lijkt de streamer vastbesloten om door te gaan met zijn experiment en heeft hij zelfs plannen om zijn avontuur verder te documenteren op zijn social media kanalen.

Met zijn onconventionele aanpak en controversiële keuze om te gokken, houdt Royalistiq zowel zijn fans als critici in spanning over wat de toekomst zal brengen voor de populaire streamer.

1. Fortnite-ster Royalistiq waagt een gokje Online: ‘Gokken is een passief inkomen’
2. Royalistiq begint met 5000 euro inzet en zet slechts 0.20 cent per game in
3. Fans zijn verdeeld over de controversiële keuze van de streamer om te gaan gokken

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *